Volg ons

Tweede Divisie

ASWH snoept Henrico Drost weg voor neus Kozakken Boys

ASWH snoept Henrico Drost weg voor neus Kozakken Boys

Henrico Drost leek komend seizoen bij Kozakken Boys te gaan spelen, maar de overgang van de 33-jarige verdediger luidde de breuk in tussen de Werkendammers en technisch directeur Kees Spaan. ASWH hapte razendsnel toe en legt de routinier nu vast.

Drost komt over van RKC Waalwijk en speelde sinds 2005 in het profvoetbal voor onder meer sc Heerenveen, Excelsior, De Graafschap, VVV-Venlo en NAC Breda. Hij speelde zodoende meer dan 300 duels in het betaald voetbal. ,,Uiteraard is de TC zeer verheugd dat een speler met een dergelijke statuur voor ASWH heeft gekozen, waarbij zijn leiderskwaliteiten en ervaring vanzelfsprekend een meerwaarde vormen”, stelt ASWH op haar clubsite.

De mandekker leek eerder dus op weg naar Kozakken Boys, zo stelde Spaan tegenover Voetbal247.nl: ,,Ik kwam in contact met Henrico Drost en zijn zaakwaarnemer. Dan spreek je over mogelijkheden binnen de selectie en uiteraard ook over geldbedragen. Toen ik het verhaal bij het bestuur neerlegde kreeg ik van hen akkoord. Dat was vrijdag 19 juni. Besloten werd dat we de officiële bekendmaking en het zetten van de handtekeningen zouden doen op maandag 22 juni om 19.00 uur op de Zwaaier.” Het liep echter anders. Het bestuur trok haar medewerking in, Spaan stapte op en Drost besloot te kiezen voor het ASWH van coach Rogier Veenstra (foto).

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie