woensdag, september 29, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieASWH snoept Henrico Drost weg voor neus Kozakken Boys

ASWH snoept Henrico Drost weg voor neus Kozakken Boys

Henrico Drost leek komend seizoen bij Kozakken Boys te gaan spelen, maar de overgang van de 33-jarige verdediger luidde de breuk in tussen de Werkendammers en technisch directeur Kees Spaan. ASWH hapte razendsnel toe en legt de routinier nu vast.

Drost komt over van RKC Waalwijk en speelde sinds 2005 in het profvoetbal voor onder meer sc Heerenveen, Excelsior, De Graafschap, VVV-Venlo en NAC Breda. Hij speelde zodoende meer dan 300 duels in het betaald voetbal. ,,Uiteraard is de TC zeer verheugd dat een speler met een dergelijke statuur voor ASWH heeft gekozen, waarbij zijn leiderskwaliteiten en ervaring vanzelfsprekend een meerwaarde vormen”, stelt ASWH op haar clubsite.

De mandekker leek eerder dus op weg naar Kozakken Boys, zo stelde Spaan tegenover Voetbal247.nl: ,,Ik kwam in contact met Henrico Drost en zijn zaakwaarnemer. Dan spreek je over mogelijkheden binnen de selectie en uiteraard ook over geldbedragen. Toen ik het verhaal bij het bestuur neerlegde kreeg ik van hen akkoord. Dat was vrijdag 19 juni. Besloten werd dat we de officiële bekendmaking en het zetten van de handtekeningen zouden doen op maandag 22 juni om 19.00 uur op de Zwaaier.” Het liep echter anders. Het bestuur trok haar medewerking in, Spaan stapte op en Drost besloot te kiezen voor het ASWH van coach Rogier Veenstra (foto).

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD