donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHASWH-middenvelder Van den Bosch: 'We gaan voor het hoogst haalbare'

ASWH-middenvelder Van den Bosch: ‘We gaan voor het hoogst haalbare’

Na twee speeldagen mag ASWH zich lijstaanvoerder noemen van de Derde Divisie in  het zaterdagvoetbal. Middenvelder Jesper van den Bosch is van mening dat de selectie van zijn club goed in evenwicht is met talent en de benodigde ervaring waardoor er vertrouwen is in een mooi en succesvol seizoen.

Een goede groep
,,Ik ben vijf jaar geleden naar ASWH gekomen omdat ik voor de prijzen wilde spelen. Met zeven prijzen in vier jaar tijd lukt dat aardig. Ik vind dat we dit jaar voor het hoogst haalbare moeten gaan, het kampioenschap. We hebben een goede groep, waarbij er een goede combinatie is tussen talent en ervaring. De competitie is nog jong, het is dus lastig om te zeggen waar je staat, maar we hebben vertrouwen”, aldus Van den Bosch tegenover Voetbal247.

Drie punten is altijd goed
Magreb’90 werd zaterdag met duidelijke cijfers verslagen door ASWH (2-5).  ,,Ik kijk met een goed gevoel terug op de wedstrijd, drie punten pakken is altijd goed. We moeten echter wel kritisch blijven en er is altijd ruimte voor verbetering. Als je zoals wij zaterdag met 3-0 voor staan mag het nooit binnen vijf minuten 2-3 staan nog voor het rustsignaal. Wat mij positief stemt is het aantal kansen dat wij wisten te creëren. Onze tegenstander Magreb zal geen kampioen worden dit seizoen, maar in het elftal zitten zeker meerdere leuke voetballers. Als je er dan vijf in weet te schieten is dat gewoon goed.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD