donderdag, oktober 28, 2021
HomeClubsASWHASWH versterkt selectie met linksback van De Graafschap

ASWH versterkt selectie met linksback van De Graafschap

Lucas Leverland Murillo sluit komend seizoen aan bij de selectie van ASWH. De linksback speelde zijn laatste wedstrijden voor De Graafschap (Onder 21). Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de vereniging die uitkomt in de Tweede Divisie.

De 21-jarige aanwinst werd geboren in Argentinië en begon met voetballen in zijn jonge jaren in Nederland bij Wilhelmus en Quick. Daar werd hij ontdekt door ADO Den Haag waar hij een plaats kreeg in de jeugdopleiding. Vanuit de Residentie vertrok hij naar Spanje om te gaan spelen voor CF Sant Rafel. Na één jaar keerde hij weer terug naar Nederland om aan te sluiten bij De Graafschap. Leverland Murillo trainde al enige tijd mee met ASWH en liet daar een goede indruk achter waardoor de samenwerking tot stand kwam.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD