maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagASWH legt Kaapverdisch international Ribeiro vast

ASWH legt Kaapverdisch international Ribeiro vast

Jerson Anes Ribeiro speelt volgend seizoen voor  ASWH. Dat maakte de club bekend op de website. De aanvallende middenvelder zat zonder club, nadat hij afgelopen seizoen zijn contract bij het Luxemburgse US Mondorf-les-Bains liet ontbinden.

Ervaring

Ribeiro debuteerde in het seizoen 2008/2009 als profvoetballer voor FC Dordrecht. Daarna kwam de 29-jarige voetballer nog voor meer clubs uit, waaronder Excelsior, Fortuna Sittard en Almere City. In zijn periode als prof kwam hij ook één keer uit als international van Kaapverdië. In 2013 koos Ribeiro voor het avontuur, door te vertrekken naar Bulgarije. Hij speelde tien wedstrijden voor FC Etar 1924 Veliko Tarnovo. Een lang avontuur werd het dus niet en daarna keerde hij weer terug naar Nederland, waarna hij jaren voor amateurverenigingen uitkwam. Hij ging aan de slag bij Capelle, Spijkenisse en SC Feyenoord. Daarna koos hij voor Mondorf, waar hij slechts een half seizoen bleef.

ASWH

Door te tekenen bij ASWH keert Ribeiro voor de tweede keer terug naar Nederland. Bij ASWH komt hij terecht in de Derde Divisie. De club ziet in Ribeiro een ‘ervaren middenvelder’ en een ‘goede aanvulling voor de huidige selectie’.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD