Volg ons
Jeremy Hubregtse ASWH

Derde Divisie Zaterdag

ASWH en SteDoCo zijn speler kwijt door kruisband

ASWH en SteDoCo zijn speler kwijt door kruisband

Het seizoen is amper onderweg of ASWH en SteDoCo moeten het al doen met een speler minder. Jeremy Hubregtse van ASWH en Jeffry van der Kaaij hebben allebei hun kruisband gescheurd. De verwachting is dan ook dat de twee spelers dit seizoen niet meer in actie zullen komen én zelfs geen enkel duel in de Derde Divisie Zaterdag te spelen.

Oefenduel tegen Lombardijen

Voor Hubregtse ging het vlak voor de start van de competitie mis. Hij liep de blessure op in een oefenwedstrijd tegen Lombardijen. Afgelopen week volgde een mri-scan en daar is inmiddels uit gebleken dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. De middenvelder zal hierdoor minimaal negen maanden moeten revalideren. Voor de 24-jarige Hubregtse zal zijn debuut bij ASWH daardoor lang op zich laten wachten. De voormalig speler van Sparta, Nieuwenhoorn en Goes kwam afgelopen zomer naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Operatie laat op zich wachten

Ook Van der Kaaij zal hoogstwaarschijnlijk geen minuut maken in de Derde Divisie Zaterdag. De negentienjarige kwam de afgelopen periode bij de A-selectie van SteDoCo, maar fit was hij niet volledig. Er is daarop ook een scan gemaakt, waaruit bleek dat Van der Kaaij afgelopen seizoen al zijn kruisband had afgescheurd. Daarnaast is zijn meniscus ook beschadigd. Doordat hij er lang mee heeft doorgelopen heeft hij ook veel vocht in zijn knie, waardoor de voormalig speler van Argon nog enige tijd moet wachten voor hij kan worden geopereerd.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag