donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagASWH en SteDoCo zijn speler kwijt door kruisband

ASWH en SteDoCo zijn speler kwijt door kruisband

Het seizoen is amper onderweg of ASWH en SteDoCo moeten het al doen met een speler minder. Jeremy Hubregtse van ASWH en Jeffry van der Kaaij hebben allebei hun kruisband gescheurd. De verwachting is dan ook dat de twee spelers dit seizoen niet meer in actie zullen komen én zelfs geen enkel duel in de Derde Divisie Zaterdag te spelen.

Oefenduel tegen Lombardijen

Voor Hubregtse ging het vlak voor de start van de competitie mis. Hij liep de blessure op in een oefenwedstrijd tegen Lombardijen. Afgelopen week volgde een mri-scan en daar is inmiddels uit gebleken dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. De middenvelder zal hierdoor minimaal negen maanden moeten revalideren. Voor de 24-jarige Hubregtse zal zijn debuut bij ASWH daardoor lang op zich laten wachten. De voormalig speler van Sparta, Nieuwenhoorn en Goes kwam afgelopen zomer naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Operatie laat op zich wachten

Ook Van der Kaaij zal hoogstwaarschijnlijk geen minuut maken in de Derde Divisie Zaterdag. De negentienjarige kwam de afgelopen periode bij de A-selectie van SteDoCo, maar fit was hij niet volledig. Er is daarop ook een scan gemaakt, waaruit bleek dat Van der Kaaij afgelopen seizoen al zijn kruisband had afgescheurd. Daarnaast is zijn meniscus ook beschadigd. Doordat hij er lang mee heeft doorgelopen heeft hij ook veel vocht in zijn knie, waardoor de voormalig speler van Argon nog enige tijd moet wachten voor hij kan worden geopereerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD