woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHASWH dichtbij nacompetitie: 'Van SJC winnen en de buit is binnen'

ASWH dichtbij nacompetitie: ‘Van SJC winnen en de buit is binnen’

De slotdag in de Derde Divisie Zaterdag belooft razend spannend te worden, met name als het gaat om de verdeling van de play-off tickets. Het meest verrassend is het feit dat ASWH het ’toetje’ voor het grijpen heeft.

,,Wij krijgen ineens uitzicht op deelname aan de nacompetitie. Als wij zaterdag thuis van SJC winnen, is de buit binnen. Dan ga ik voor het eerst in mijn voetballoopbaan die spannende eindfase in. Ik heb het vreemd genoeg nog nooit meegemaakt”, glundert Stanley Husen in gesprek met het AD. ,,Bij ASWH is dit weer nieuw. Wel leuk, want het zijn wedstrijden waar veel publiek op afkomt. Ik heb mij laten vertellen dat wij bij plaatsing eerst in een thuiswedstrijd met OFC uit Oostzaan te maken krijgen.”

De naar Barendrecht vertrekkende routinier vervolgt: ,,Wij hebben het in de derde periode redelijk goed gedaan, maar ook Quick Boys bleef maar winnen. Gezien ons programma had ik wel steeds het gevoel dat er voor ons iets te halen kon zijn. De laatste twee weken sloeg het opeens om, waardoor wij plotseling koploper in de laatste periode zijn. De wedstrijd tegen SJC horen wij natuurlijk gewoon te winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD