Volg ons

ASWH

ASWH-coach Agterberg: ‘Zaterdag wél onze kansen benutten’

ASWH-coach Agterberg: ‘Zaterdag wél onze kansen benutten’

FC Lienden is dichtbij een ware Houdini-act. Een gelijkspel zaterdag op de eigen Abdijhof volstaat voor handhaving in de Tweede Divisie. Het won woensdagavond met 0-1 bij ASWH, al was dat enigszins geflatteerd gezien de kansenverhouding.

,,We hebben gezien welke ploeg wil voetballen en welke ploeg niet kan voetballen”, analyseerde ASWH-coach Cesco Agterberg in gesprek met het AD. ,,De opdracht voor zaterdag is duidelijk: we zullen daar een goal moeten maken en nu wel onze kansen benutten, want we hebben vijf goede kansen gehad.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ASWH