Volg ons

ASWH

ASWH-coach Agterberg: ‘We verdedigden echt kinderlijk’

ASWH-coach Agterberg: ‘We verdedigden echt kinderlijk’

Na knappe remises tegen Noordwijk en Quick Boys leed ASWH op bezoek bij DVS’33 een flinke nederlaag: 5-1. Na afloop was coach Cesco Agterberg vooral over de tweede helft niet te spreken.

,,Echt hoogstaand vond ik de eerste helft niet”, sprak hij na afloop tegen DVS ’33 TV. Dankzij een zeer matte tweede helft kreeg het Ermelose publiek opnieuw een galavoorstelling van de eigen ploeg te zien: ,,We hebben goed bijgedragen aan de galavoorstelling van DVS’33, want als ik zie hoe wij verdedigen dan is dat echt kinderlijk. Dat heb ik mijn ploeg nog niet eerder zien doen en we zakken echt door het ijs. Je ziet na een achterstand de koppies naar beneden gaan. Dan wordt het heel moeilijk: DVS gaat gas geven, ruikt bloed en je ziet dat iedere aanval van hun gevaarlijk is. We zagen er heel slecht uit de tweede helft.”

Evengoed is Agterberg vastbesloten bij de terugwedstrijd revanche te nemen: ,,Bij ons thuis op sportpark Schildman hoop ik dat DVS een andere wedstrijd krijgt.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ASWH