Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Assistent-trainer Wouda komend seizoen opvolger van Wesselink bij Excelsior’31

Assistent-trainer Wouda komend seizoen opvolger van Wesselink bij Excelsior’31

Jurjan Wouda is vanaf de zomer van 2020 hoofdtrainer van Excelsior’31. De oefenmeester is momenteel werkzaam als assistent-trainer van Peter Wesselink die komend seizoen de scepter zal zwaaien bij DVS’33. Het nieuws ten aanzien van het aanstellen van Wouda werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit Rijssen.

Profclubs
De 28-jarige Wouda is al geruime tijd werkzaam op De Koerbelt. Voordat hij dit seizoen als assistent van Wesselink aan de slag ging was hij eerder trainer van JO17-1 en twee seizoenen JO19-1. Als doelverdediger kwam hij in het professionele voetbal uit voor onder andere SC Heerenveen, FC Emmen, RKC Waalwijk en SC Cambuur. In het amateurvoetbal droeg hij het shirt van Flevo Boys.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag