Home Competities Derde Divisie Assink verlaat Quick Boys voor Veensche Boys: 'Heb het wel gezien in...

Assink verlaat Quick Boys voor Veensche Boys: ‘Heb het wel gezien in top van het amateurvoetbal’

Erik Assink verruilt komende zomer Quick Boys voor tweedeklasser Veensche Boys. De 61-jarige coach kiest bewust voor een lager acterende club dichterbij huis.

- Advertentie -

Quality-time
,,Ik heb het wel gezien in de top van het amateurvoetbal”, reageert Assink in het AD. ,,Ik zit al 33 jaar in het trainersvak en heb in al die jaren een hoop dingen gemist. Het vraagt en vergt veel tijd van je om in de top werkzaam te zijn. Ik kies er nu voor om tijd door te brengen met mijn moeder die op leeftijd is of eens een keer een volleybalwedstrijd van mijn 16-jarige zoon te bezoeken.”

Meer dan tevreden
,,Met alle respect voor Veensche Boys, maar bij zo’n boerenclub ben ik prima op mijn gemak. Daarnaast zijn er mogelijkheden te over en ze hebben een prachtige accommodatie staan. Met deze samenwerking zijn de club en ik meer dan tevreden.” Assink is momenteel nog herstellende van een operatie, maar hoopt spoedig terug te keren op Nieuw Zuid: ,,Het gaat de goede kant op en ik hoop op korte termijn weer op het veld te staan.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES