Volg ons

Derde Divisie

Assink over confrontatie met OSS’20: ‘Gemakzucht past ons niet’

Assink over confrontatie met OSS’20: ‘Gemakzucht past ons niet’

Quick Boys kreeg dit seizoen de nodige mentale dreunen te verwerken, maar kan het seizoen nog onvergetelijk maken door in de nacompetitie promotie naar de Tweede Divisie af te dwingen. Maar dan moet wel in de eerste ronde afgerekend worden met OSS’20.

Trainer Erik Assink zag hoe zijn ploeg na twee nederlagen afgelopen week in een dip zat: ,,We maken een mindere periode mee waarin we aardig wat dompers te verwerken hebben gekregen dan werkt dat niet bevorderlijk voor het vertrouwen. (..) Dat doet wat met een ploeg”, stelt hij tegenover Omroep West. Een goede praatsessie legde de basis voor de beslissende zege op ONS Sneek.

Nu wacht OSS’20 om de promotiedroom gestalte te geven. Assink waakt echter voor onderschatting en weet dat de Brabantse ploeg eerder dit seizoen al eens GVVV van het veld blies: ,,Ik denk niet dat we daar gemakkelijk over moeten denken. Dat past ons op dit moment helemaal niet. Het is een ploeg die gewoon heel gevaarlijk kan zijn dus onderschatting kan en mag geen issue zijn.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie