donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAssink over confrontatie met OSS'20: 'Gemakzucht past ons niet'

Assink over confrontatie met OSS’20: ‘Gemakzucht past ons niet’

Quick Boys kreeg dit seizoen de nodige mentale dreunen te verwerken, maar kan het seizoen nog onvergetelijk maken door in de nacompetitie promotie naar de Tweede Divisie af te dwingen. Maar dan moet wel in de eerste ronde afgerekend worden met OSS’20.

Trainer Erik Assink zag hoe zijn ploeg na twee nederlagen afgelopen week in een dip zat: ,,We maken een mindere periode mee waarin we aardig wat dompers te verwerken hebben gekregen dan werkt dat niet bevorderlijk voor het vertrouwen. (..) Dat doet wat met een ploeg”, stelt hij tegenover Omroep West. Een goede praatsessie legde de basis voor de beslissende zege op ONS Sneek.

Nu wacht OSS’20 om de promotiedroom gestalte te geven. Assink waakt echter voor onderschatting en weet dat de Brabantse ploeg eerder dit seizoen al eens GVVV van het veld blies: ,,Ik denk niet dat we daar gemakkelijk over moeten denken. Dat past ons op dit moment helemaal niet. Het is een ploeg die gewoon heel gevaarlijk kan zijn dus onderschatting kan en mag geen issue zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD