Volg ons

Derde Divisie

Assink: ‘Iedereen aan boord houden’

Assink: ‘Iedereen aan boord houden’

Zou het dan echt? Natuurlijk is de competitie pas net begonnen, maar Quick Boys heeft zich op de plek genesteld waar het zo naar hunkert: bovenaan de Derde Divisie, op koers voor promotie naar de zo begeerde Tweede Divisie.

Trainer Erik Assink werd vlak voor het sluiten van de transfermarkt verwend met een extra spits in Dennis Kaars. Toch schuilt in de vele keuzes die de ervaren oefenmeester heeft ook een gevaar, erkent de voormalig coach van onder meer GVVV, Spakenburg en IJsselmeervogels in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek: ,,We hebben een grote groep, met veel potentie. Dat kan ook weleens tegen je werken. Dat je teveel keuzes hebt, dat het intern gaat rommelen.”

Zijn devies is daarom: ,,We moeten binnen de muren van de kleedkamer alles op orde houden. Iedereen aan boord houden. Niek Oosterlee zei jaren geleden al eens: ‘alle kikkers in de kruiwagen houden’.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie