Volg ons

Derde Divisie

Assink baalt als een stekker: ‘Duur en onnodig puntenverlies’

Assink baalt als een stekker: ‘Duur en onnodig puntenverlies’

Quick Boys verloor zaterdag twee dure punten tegen ASWH. ,,Duur en onnodig”, concludeerde coach Erik Assink in gesprek met Omroep West.

,,Dat we met één doelpunt verschil de rust in gingen: dat hadden er meer kunnen en moeten zijn. Dat was ook de verhouding in de eerste helft. De tweede helft was een stuk minder bij ons. ASWH kwam opzetten, maar ondanks dat wij moesten verdedigen betekende het maar één redding voor onze keeper. Verder geen reddingen hoeven te verrichten. Daar staan wel twee enorme kansen tegenover, wat gewoon de beslissing in de wedstrijd had kunnen zijn. Die laten we liggen en uiteindelijk krijg je dan op een zure manier de deksel op de neus. Na een corner die wordt weggewerkt geeft de scheidsrechter nog een corner, terwijl de speler zelf ook zegt: die bal ging via mijn rug dus het was gewoon een doeltrap voor Quick Boys. Uit die corner komt de gelijkmaker. Consternatie natuurlijk, rode kaart, man minder op het veld.”

Daarmee had Assink een wat andere lezing van het duel dan zijn collega Cesco Agterberg, die winstkansen zag voor zijn ploeg op Nieuw Zuid: ,,Ik heb ASWH woensdag zien spelen, vond ik een prima ploeg. We hebben ze prima bespeeld. Eigenlijk waren ze onzichtbaar vergeleken bij hoe ik ze woensdagavond heb zien spelen”, besluit Assink.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie