dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCAS Roma laat jeugdinternational rijpen bij Almere City, Touré naar TOP Oss

AS Roma laat jeugdinternational rijpen bij Almere City, Touré naar TOP Oss

Almere City is er in geslaagd om nog een talent van AS Roma tijdelijk aan de selectie toe te voegen. Jeugdinternational Edoardo Soleri is komend seizoen te bewonderen op de velden in de Eerste Divisie, meldt de club op de officiële website. TOP Oss maakte woensdag wereldkundig dat Ibi Touré naar Brabant komt, hij is afkomstig van SC Cambuur.

Soleri
Italiaanse spits maakte vanuit de jeugdopleiding van AS Roma in 2015 de overstap naar de hoofdmacht. In september 2015 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal tijdens een wedstrijd in de Champions League tegen BATE Borisov. Vervolgens speelde hij op huurbasis voor Specia Calcio in de Serie B en UD Almeria in de tweede Spaanse liga.

TOP Oss
De 23-jarige Touré kwam tussen 2014 en 2017 uit voor FC Dordrecht. Daarna maakte hij de overstap naar SC Cambuur waar hij zijn wedstrijden vooral speelde in het beloftenteam. TOP Oss maakte tevens bekdn dat het afscheid neemt van proefspeler Akram Salhi.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD