woensdag, september 29, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieAS Monaco nieuwe club voor NEC-talent Musaba

AS Monaco nieuwe club voor NEC-talent Musaba

Anthony Musaba maakt komende zomer een mooie stap in zijn carrière. De talentvolle buitenspeler van NEC plaatste zijn handtekening onder een contract voor vijf seizoenen bij AS Monaco, meldt de club uit Nijmegen via de officiële kanalen.

De negentienjarige Musaba doorliep de jeugdopleiding van NEC en maakte in 2014 de overstap naar aartsrivaal Vitesse. In de zomer van 2018 keerde hij echter weer terug in Nijmegen. Op 19 april 2019 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal van NEC, dit in een uitwedstrijd in en tegen Volendam. In totaal speelde hij 31 wedstrijden voor NEC waarin hij negen keer het net van de tegenstander wist te vinden. Tevens was hij goed voor vijf assists.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD