woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Arts na degradatie Achilles '29: 'Er was vooral berusting'

Arts na degradatie Achilles ’29: ‘Er was vooral berusting’

Zaterdag viel opnieuw het doek voor Achilles ’29. De Groesbeekers degradeerden voor het derde jaar op rij. Toch waren er geen heftige emoties, zag trainer Arno Arts. ,,Er was geen grote teleurstelling, maar vooral berusting. Dit zat eraan te komen. Kwalitatief kwamen we tekort”, stelde hij in De Gelderlander.

Hij prees bovendien zijn spelers: ,,De jongens zijn stuk voor stuk klasbakken. We zijn een team gebleven tot de laatste snik. Er is nooit ruzie geweest, ik had nooit problemen om de spelers te motiveren. En tijdens het seizoen zijn we steeds beter gaan voetballen. Alleen waren we op cruciale posities niet goed genoeg.”

Frans Derks, door het bestuur op non-actief gezet vanwege een onderzoek naar mogelijke uitbuiting van buitenlandse spelers, ontbrak zaterdag. Arts over de kwestie in de krant: ,,Ik heb voor de wedstrijd een gesprek gehad met het voltallige bestuur. Ze hebben toegelicht waarom Frans op non-actief is gesteld. Daarna zijn ze ook in de kleedkamer geweest om het de jongens uit te leggen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD