HomeCompetitiesTweede DivisieArtien naar Spakenburg, Schilder en Junte vertrekken bij de Blauwen

Artien naar Spakenburg, Schilder en Junte vertrekken bij de Blauwen

Spakenburg maakt op haar website de komst van Masies Artien van Rijnsburgse Boys bekend. Daar tegenover vertrekken Frank Schilder en Ravelino Junte komende zomer bij de Blauwen van de Westmaat.

Masies Artien heeft er komende zomer 6 seizoenen in de Bollenstreek bij Rijnsburgse Boys op zitten. De centrale verdediger uit Hoofddorp kwam eerder uit voor SV Argon, het Armeense Gemdzasar Kapan, Montfoort en SC Genemuiden.

Tegenover de komst van de 28-jarige centrale verdediger staat het vertrek van Frank Schilder en Ravelino Junte. Eerstgenoemde speelde jarenlang voor teams uit zijn woonplaats Volendam. De 30-jarige speler kwam ook uit voor Zwaluwen ’30, ASV De Dijk en OFC. Rechterspits Ravelino June speelt pas zijn eerste seizoen bij Spakenburg. Hij speelde in 8 van de 13 wedstrijden tot nu toe mee. Hij kwam eerder uit voor Almere City, Jong FC Twente en HHC Hardenberg.

Eerder verlengde de TC van SV Spakenburg de contracten van Floris v.d. Linden, Robin Eindhoven, Menno Heus, Koos Werkman, Tim Brinkman, Youri Koelewijn en Wimilio Vink en trok het reeds 4 nieuwe spelers aan, te weten Nick Verhagen en Tim Heideman van Sportlust ’46, Maurice de Ruiter van Sparta Nijkerk en Vincent Volkert van Koninklijke HFC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.