dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapArs hoopt op masker voor zijn gebroken 'neusje voor de goal'

Ars hoopt op masker voor zijn gebroken ‘neusje voor de goal’

Het is de vraag of De Graafschap vrijdag kan beschikken over Sjoerd Ars. De 33-jarige spits brak tegen FC Den Bosch zijn neus. ,,De neus van Sjoerd is dwars doormidden”, sprak trainer Henk de Jong na de wedstrijd.

Ongelukje
In De Gelderlander blikt Ars terug op het incident: ,,Het was een ongelukje, ik liep tegen de elleboog van die jongen van FC Den Bosch aan. Het is niet de eerste keer in mijn carrière dat ik mijn neus breek, maar zo erg als nu is het nog nooit geweest. Ik ben in het ziekenhuis geweest, maar de neus is nog te dik om te opereren. Ik hoop dat dit donderdag kan, want ik heb nog steeds hoop dat ik vrijdag tegen Jong AZ kan spelen. Ik wil er graag bij zijn.”

Betere maskers
Ars vestigt zijn hoop op een masker, zodat hij toch kan spelen: ,,Ik heb acht jaar geleden eens met zo’n masker gespeeld. Ik vond het toen vreselijk, maar hoop dat ze nu betere maskers hebben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD