woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapArs: 'Bij vlagen spelen we heel leuk voetbal'

Ars: ‘Bij vlagen spelen we heel leuk voetbal’

Met het aantrekken van Sjoerd Ars hoopt De Graafschap een garantie op doelpunten te hebben binnen haar selectie. De routinier speelde echter de laatste maanden van zijn verblijf bij Fortuna Sittard minder dan hem lief was en leek daardoor in de voorbereiding nog wat in vorm te moeten komen.

Laatste 10 procent
,,De echte scherpte voor het doel ontbreekt nog, maar daar maak ik me nog de minste zorgen om”, zegt de spits tegenover De Gelderlander. ,,Voor mij is het vooral belangrijk om fit te worden. Ik heb bij Fortuna weinig gespeeld, dus ik moet minuten maken. Ik voel me steeds beter en heb nog anderhalve week om aan die laatste 10 procent, de scherpte voor de goal, te werken. De doelpunten komen dan vanzelf.”

Niveau vasthouden
De Graafschap heeft de ambitie om bovenin mee te doen, maar tegelijk heeft het veel nieuwe spelers. ,,Bij vlagen spelen we heel leuk voetbal. Als we dat niveau langer vast kunnen houden, kan het een mooi seizoen worden. Maar dan moeten de defensieve fouten er wel uit. En, ook niet onbelangrijk, we moeten beter met de kansen omspringen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD