dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieArno Arts lijkt te moeten vertrekken bij Achilles '29

Arno Arts lijkt te moeten vertrekken bij Achilles ’29

Arno Arts lijkt volgend seizoen geen trainer meer te zijn van Achilles ’29. De clubman trekt uit het feit dat hij zijn sleutels heeft moeten inleveren de conclusie dat de club – ondanks eerdere mondelinge toezegging – niet met hem doorgaat.

Gebroken belofte
,,Zijn contract is op 31 mei geëindigd”, zegt technisch manager Frans Derks tegenover Omroep Gelderland. Arts weet genoeg: ,,Ik kom natuurlijk niet uit een ei. Maar gek vind ik dit wel. Je probeert in die korte tijd je club nog enigszins te redden. Er is mij gezegd dat de intentie was door te gaan. Maar daar kan ik geen brood van bakken natuurlijk. Het werd zelfs min of meer beloofd. Ik heb alleen niets meer gehoord en moest mijn autosleuteltjes inleveren. De club wordt nu niet bestuurd. Niemand kan iets beslissen.”

Derks
Arts ziet met pijn in het hart hoe Achilles ’29 momenteel stuurloos is: ,,Zo lang de familie Derks doet alsof ze nog aan de touwtjes trekken, zijn die capabele mensen met hart voor de club met handen gebonden.” Inmiddels vertrekken leden massaal bij de Groesbeekse club: ,,Ik heb begrepen dat 137 leden zijn vertrokken. Dat vertelde het hoofd opleidingen mij. Het is verdomd jammer allemaal, maar Achilles is Achilles niet meer.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD