maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Arno Arts eist geld op van Achilles '29

Arno Arts eist geld op van Achilles ’29

Arno Arts heeft een advocaat ingeschakeld om zijn salaris over de maand mei te krijgen van Achilles ’29. Voldoet de Groesbeekse club niet aan het verzoek, dan dient de advocaat een faillissementaanvraag in, schrijft De Gelderlander.

Toezegging
Bovendien maakt Arts ook werk van de toezegging dat hij ook komend seizoen coach zou zijn van het eerste elftal van Achilles ’29, maar die toezegging lijkt te worden gebroken omdat de oefenmeester reeds zijn sleutels heeft moeten inleveren. ,,Ik heb vanwege die toezegging andere amateurclubs afgezegd. We onderzoeken nog wat we kunnen met die toezegging”, reageert Arts tegenover de krant.

Bijeenkomst
Vanavond heeft Jan van Kesteren, de enig overgebleven bestuurder van Achilles ’29, een informatiebijeenkomst belegd voor leden om hen bij te praten over de situatie waarin de club verkeert. Zo zijn er financiële problemen, geen bestuur, geen trainer en nauwelijks spelers voor het eerste elftal voor komend seizoen, waarin Achilles ’29 normaal gesproken zou gaan deelnemen aan de Derde Divisie Zaterdag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD