dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlClubsFlevo BoysArjen Postma nieuwe trainer van Flevo Boys

Arjen Postma nieuwe trainer van Flevo Boys

Arjen Postma is volgend seizoen de nieuwe trainer van Flevo Boys. Dat maakte de club dinsdagavond bekend na de gewonnen districtsbekerwedstrijd tegen Urk 2.

De 35-jarige Postma, die op dit moment bezig is aan zijn vierde seizoen als trainer bij eersteklasser Zeerobben uit Harlingen, kijkt uit naar zijn klus bij de Emmeloorders, waar hij in het verleden ook actief was als speler. ,,Het voelt als thuiskomen”, aldus Postma op de clubwebsite, waar hij ook aangeeft jonge talenten een kans te willen geven om zich op het hoogste niveau te laten zien. ,,Bij Zeerobben heb ik acht jongens mogen laten debuteren. Drie tot vier van hen zitten nu nog bij de selectie. Het is mooi te zien hoe ze zich ontwikkelen en handhaven”, aldus de oefenmeester. Over zijn keuze voor Flevo Boys zegt hij: ,,Ik hoefde nog niet weg bij Zeerobben, het is een geweldige club. Het doet mij ook wel wat dat ik Zeerobben achter laat. Maar Flevo Boys is voor mij wel een stapje hoger, ik denk dat ik daaraan toe ben en draag graag mijn steentje bij om van Flevo Boys een stabiele hoofdklasser te maken.”

Postma speelde tussen 2008 en 2009 voor Flevo Boys. Na een uitstapje naar Harkemase boys keerde hij in 2010 terug in Emmeloord en speelde daar tot het einde van zijn spelerscarrière in 2016. Verder was hij als speler actief voor onder meer BV Veendam en Cambuur. Zijn eerste trainerservaring deed hij op bij Renado in St Nicolaasga en VV Lemmer. Bij Flevo Boys wordt Postma de opvolger van Kevin Waalderbos, die aan het eind van dit seizoen vertrekt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD