dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseArjen Nijman nieuwe trainer hoofdklasser RKZVC

Arjen Nijman nieuwe trainer hoofdklasser RKZVC

De Achterhoekse hoofdklasser RKZVC heeft Arjen Nijman aangesteld als trainer voor volgend seizoen. De 30-jarige Nijman wordt bij de nummer twaalf van de Hoofdklasse B de opvolger van Jeroen Spies. In december werd bekend dat de club uit Zieuwent en Spies aan het eind van dit seizoen na twee jaar uit elkaar gaan.

Hoewel Nijman pas dertig is, heeft de Lichtenvoordense trainer al de nodige ervaring opgedaan. De ambitieuze trainer was al actief in de jeugdopleiding van buurman Longa’30 en De Graafschap. Tussen 2018 en 2020 was Nijman bovendien al werkzaam als assistent-trainer bij RKZVC. Momenteel is Nijman trainer van de onder 16 van het Nijmeegse NEC.

Op de eigen website licht bestuurslid voetbaltechnische zaken René Duppen de keuze van de zondagclub uit de Achterhoek toe: “Arjen is een bijzonder talentvolle en gedreven trainer, die de club en selectie al goed kent. We denken in Arjen Nijman een goede opvolger voor Jeroen Spies te hebben gevonden”.  Ook Nijman is enthousiast: “Ik heb er vertrouwen in dat RKZVC zich kan handhaven op dit mooie niveau van de hoofdklasse. Er is een aantal talentvolle voetballers dat aan de poort klopt. Ik heb nog niet vaak dorpen gezien met zoveel voetbalveldjes in de achtertuin als in Zieuwent, dus met de passie voor het voetbal zit het wel goed”. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD