maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseARC van trainer Mark Evers stunt bij koploper Capelle

ARC van trainer Mark Evers stunt bij koploper Capelle

ARC komt goed uit de startblokken na de corona-onderbreking. De ploeg van Mark Evers kwam, zag en overwon bij koploper Capelle en sluipt zelf ook stilletjes naar boven. ARC won met 1-2.

Het was Matthijs de Oude die de gasten binnen het kwartier aan de leiding bracht. Arjan Ouwendijk verdubbelde na de hervatting de score. Het was alles-of-niets voor de thuisploeg. Maar alleen Marvin van der Made kon nog wat terugdoen, 1-2.

Capelle had mazzel dat naaste achtervolger Rijnvogels tegen DHSC twee punten liet liggen.

Mark Evers steeg met ARC naar de vijfde plaats. Onlangs verlengde hij zijn contract.

Als kind was al duidelijk dat er een trainer in hem school en liep hij rond in de kleedkamer van clubs waar zijn vader Simon destijds trainer was. Als voetballer botste hij wel eens met een trainer omdat hij een eigen mening had en die ook nog eens goed kon onderbouwen.

 

Na een blessure koos hij er op jonge leeftijd al voor om vol voor zijn trainersloopbaan te gaan. Evers is pas 42 jaar maar trainde al HFC Kennemerland, HFC EDO, ODIN’59 en Swift. Volgend jaar start hij al zijn zesde seizoen bij ARC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD