Volg ons

Derde Divisie

ARBITRAGE: zaterdag 19 en zondag 20 september (Tweede Divisie tm Hoofdklasse)

ARBITRAGE: zaterdag 19 en zondag 20 september (Tweede Divisie tm Hoofdklasse)

Speelronde 3 nadert. De wedstrijden zaterdag en zondag in de Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse worden in goede banen geleid door onderstaande scheids– en grensrechters.

Tweede Divisie

Derde Divisie Zaterdag

Derde Divisie Zondag

Hoofdklasse Zaterdag

Hoofdklasse Zondag

FOX Sports
FOX Sports zendt zaterdag om 14.00 uur het live de wedstrijd tussen Scheveningen en ASWH uit. Het duel wordt geleid door scheidsrechter Bronsvoort (foto).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie