Volg ons

Tweede Divisie

Appie Nouri’s broer Mo: ‘Teruggaan naar TEC vond ik te moeilijk’

Appie Nouri’s broer Mo: ‘Teruggaan naar TEC vond ik te moeilijk’

Het was de afgelopen tijd stil rond Mo Nouri, broer van Appie Nouri en voormalig speler van TEC. De Amsterdammer had wel wat anders aan zijn hoofd dan topamateurvoetbal, maar keert nu terug op het veld bij Veensche Boys, waar Erik Assink trainer is.

,,Teruggaan naar TEC vond ik te moeilijk. Net als bij veel andere amateurclubs die hoog spelen is het daar toch zakelijker. Bij Veensche Boys voelt het warmer, socialer. Je voelt dat de jongens er een band met de club en de vrijwilligers hebben. ­Iedereen laat ­elkaar in zijn waarde”, vertelt Nouri in een interview met het AD. ,,Ik ben hier niet de broer van Appie, maar onderdeel van het team. En ja, daar hoort humor ook bij. Over mijn gewicht worden door de trainer bijvoorbeeld vaak grappen gemaakt.’’

Mo Nouri vertelt dat hij via Donny van de Beek, afkomstig uit Nijkerkerveen, neer is gestreken bij Veensche Boys, waar ook Rody van de Beek actief is. ,,Ik wil hier iets moois neerzetten en kampioen worden. Niet voor mezelf, maar voor de club. (..) Ik voetbal weer, ik lach weer. En als ik blij ben, denk ik automatisch aan mijn broertje.’’

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie