dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkAnthony Correia verlengt voor een jaar bij Katwijk

Anthony Correia verlengt voor een jaar bij Katwijk

Anthony Correia verlengde deze week zijn contract bij Katwijk.  Hij combineert dit met zijn werk als assistent-trainer bij Telstar, waar hij nog een extra seizoen onder contract staat.

Correia werd vorig seizoen met Katwijk kampioen van de Tweede Divisie , hierna kon de ploeg – op kosten van de sponsor- een groot feest gaan vieren op Ibiza.

Technisch manager Cees Bruinink zegt. ,,We zijn zeer tevreden over Anthony die als mens en als trainer uitstekend bij onze club en onze selectie past. We willen gericht verder bouwen met onze selectie en we denken dat Anthony daarbij de juiste hoofdtrainer is. Daarom hebben we nu al besloten in een vroeg stadium zijn huidige contract opnieuw te verlengen.”

Anthony Correia zegt in mogelijkheden te denken. Hij omschrijft zichzelf als een positivo. Kan niet bestaat niet, is zijn motto. Eén van zijn grootste kwaliteiten noemt hij ‘het enthousiasmeren van spelers.’’

auto van de zaak

De eerste trainers ervaring deed hij tijdens zijn voetballoopbaan al op.  ,Ik was onder Mike Snoei en Andries Jonker assistent-trainer bij Telstar, dus ik heb al veel trainingsuren gemaakt. Tijdens mijn loopbaan was ik al jeugdtrainer bij Stormvogels Telstar, VSV en KFC. En ik trainde de tweede elftallen van De Kennemers en DEM. Ik heb daar veel opgestoken van Richard Plug en Ron Bouman.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD