zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAFCAnthony Correia krijgt Katwijk weer aan de praat, koploper wint van AFC

Anthony Correia krijgt Katwijk weer aan de praat, koploper wint van AFC

De Katwijkse motor haperde lange tijd maar de afgelopen weken lijkt het alsof trainer Anthony Correia weer voldoende smeerolie heeft gebruikt om de pruttelende motor weer op toeren te laten draaien. Katwijk won op Tweede Paasdag met 2-0 van AFC.

Voorin kende Katwijk dit seizoen weinig blessuregevallen, de voorwaartsen Killian van Mil, Ahmed El Azzouti en Marciano Mengerink komen echter wel moeilijk tot scoren. Ook tegen Katwijk moest routinier Robbert Susan de score openen. Hij deed dat al na 180 tellen spelen vanaf de strafschopstip.

Het AFC van Uli Landvreugd vocht met tien man, rechtsback Kwee liep al snel tegen een betwiste rode kaart aan, wel voor elke meter maar fysiologisch is en was het gekkenwerk. Landvreugd, die dit seizoen hoopt te slagen voor zijn UEFA Pro-diploma, speelde met zijn ploeg voor de vierde keer in negen dagen.

 

Met het loodzware duel met HFC van zaterdag nog in de benen hielden de Amsterdammers lang stand. Maatsen was met een vrije trap dichtbij de gelijkmaker.

Invaller Mukhtar Suleiman scoorde de beslissende 2-0.

Door de zege bedraagt de voorsprong van Katwijk op achtervolger HFC tien punten. De Koninklijke speelt dinsdag tegen Noordwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD