Volg ons
Angelmo Vyent Scheveningen

Derde Divisie

Angelmo Vyent vervolgt loopbaan in Griekenland

Angelmo Vyent vervolgt loopbaan in Griekenland

Aanvaller Angelmo Vyent heeft een nieuwe club gevonden. De ex-aanvaller van onder andere Scheveningen en Capelle gaat zijn loopbaan vervolgen op het Griekse eiland Zakynthos. De 27 jarige Rotterdammer heeft met de Griekse club AO Katastariou overeenstemming bereikt over een contract, zo meldt de aanvaller tegenover Voetbal247.nl

AO Katastariou is een club die uitkomt op het derde niveau in Griekenland. De club was opzoek naar “een speler met kwaliteiten in de aanvalslinie en iemand die het net kan laten bollen”, meldt de website ioniansports.gr. Volgens de website was Vyent afgelopen zaterdag al aanwezig om zijn nieuwe ploeggenoten in actie te zien tijdens de aftrap van het Derde Divisie-seizoen in de wedstrijd tegen Mandraikos. Het werd meteen duidelijk dat doelpunten inderdaad nodig waren, want het duel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie