dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels stelt nieuwe TC samen, die gaat samenwerken op basis van 'gelijkwaardigheid'

IJsselmeervogels stelt nieuwe TC samen, die gaat samenwerken op basis van ‘gelijkwaardigheid’

IJsselmeervogels heeft een nieuwe technische commissie. Na het aangekondigde vertrek van Erwin van der Lugt en het eerdere aftreden van overige leden van de technische commissie is het bestuur erin geslaagd om binnen korte tijd een nieuwe TC te formeren. 

André van Diermen, Perrie Voorbach, Rob Hopman, Steven de Harder, Ted Duijst en Thijs van Barneveld zijn gezamenlijk bereid gevonden om de nieuwe technische commissie te vormen. Jaap Jan de Graaf zal daarnaast het team completeren als afgevaardigde vanuit het bestuur. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de functie van hoofd technische commissie komen te vervallen.

fiets van de zaak

 

De nieuwe TC zal gaan werken op basis van gelijkwaardigheid, waarbij samenwerking voorop staat, zo meldt de website van de ‘Vogels’.  Binnen de commissie zullen de verschillende aandachtsgebieden, waarbij te denken valt aan technische zaken, scouting, staf- en spelersmanagement, HR en administratie, nog nader verdeeld worden.

IJsselmeervogels werd deze week uitgeschakeld in de KNVB-beker en bungelt onderaan de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD