vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAndré Krul verlaat Spakenburg voor Australisch avontuur

André Krul verlaat Spakenburg voor Australisch avontuur

Spakenburg ziet zoals verwacht doelman André Krul deze winterstop vertrekken. De doelman verkast naar Australië, waar hij zeer waarschijnlijk gaat spelen voor Preston Lions FC.

Down Under
Eerder stelde de sluitpost in het AD al: ,,Ik heb een voorstel van Preston Lions FC gekregen. Dat is een club op het derde niveau met ambities om hogerop te gaan spelen. Ik ben nu aan het onderzoeken of ik daar kan gaan wonen en me aan kan sluiten bij een keepersschool om ook wat financiële zekerheid te krijgen. En wellicht zijn er nog mogelijkheden op een club van een iets hoger niveau.” Op Twitter wordt gemeld dat Krul de aanbieding heeft geaccepteerd. Preston Lions wil dit seizoen voor het kampioenschap gaan.

Huiskamp
Bij Spakenburg moest Krul dit seizoen Leon ter Wielen voor zich dulden. In Daan Huiskamp hebben de Blauwen echter al een bekwame stand-in achter Ter Wielen voor handen. Vorig seizoen speelde Krul ook al een half jaar op de Westmaat. Toen maakte hij als eerste doelman een uitstekende indruk, al kon hij niet voorkomen dat Spakenburg degradeerde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD