woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAndré Krul tekent alsnog bij Spakenburg

André Krul tekent alsnog bij Spakenburg

Spakenburg heeft razendsnel geanticipeerd op de blessure van Daan Huiskamp. De Blauwen voegen alsnog André Krul toe aan de selectie.

Exotische voetbalavonturier
De doelman was sinds de winterstop van het afgelopen seizoen reeds actief op de Westmaat, maar kon niet voorkomen dat Spakenburg degradeerde naar de Derde Divisie. Ondanks pogingen van Spakenburg om hem langer aan de club te binden, verkoos de doelman nog zijn opties open te houden met het oog op een mogelijk nieuw buitenlands avontuur. Krul keepte reeds in verschillende exotische landen.

Clubloos
Door de krapte op keepersgebied besloot Spakenburg deze week alsnog een nieuw belletje te plegen naar Krul, die ondanks een periode van meespelen bij het VVCS-team nog geen nieuwe club had gevonden. De sluitpost bleek nu wel bereid om alsnog bij te tekenen bij de Blauwen, waardoor trainer John de Wolf met Leon ter Wielen en Krul nu weer twee fitte en gelijkwaardige sluitposten tot zijn beschikking heeft. Ter Wielen start vanmiddag tegen ASWH als eerste doelman. Krul is speelgerechtigd maar zit op de bank.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD