dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAmerzgiou: "Verlang naar play-off wedstrijden"

Amerzgiou: “Verlang naar play-off wedstrijden”

Natuurlijk, hij had liever gewild dat Spakenburg al veilig zou zijn. Maar nu de Blauwen toch play-offs moeten spelen voor lijfsbehoud, benadert Salim Amerzgiou ze positief: “Het klinkt misschien raar, maar ik verlang weer naar die wedstrijden. Er valt echt wat te halen voor ons.”

Dit seizoen is het anders

“Ik heb de afgelopen jaren altijd om de top 3 posities gespeeld. Dit seizoen is het anders. Dat is vervelend voor de club, maar ik wil er alles aan doen om hier goed af te sluiten”, vertelt de aanvaller tegenover TweedeDivisie.org, die volgend seizoen voor DOVO speelt. “Dat ben ik de club ook verplicht, want Spakenburg heeft mij altijd goed behandeld. Ik ben blij dat we weer een trainer hebben die veel energie in de ploeg steekt. We trainen hard en als al wat oudere speler probeer ik de jongere jongens ook te coachen en te helpen.”

Dan zijn we beschikbaar

Volgens Amerzgiou is het een misverstand dat hij zou zijn teruggezet naar het tweede elftal: “Ik hoor vaker dat mensen dat dachten, maar dat klopt niet. Een tijd geleden hebben Adi Draganovic en ik gevraagd aan de toenmalige staf of we met het tweede mochten meespelen, omdat we liever niet alleen op de bank wilden zitten. Daar is mee ingestemd. Maar vorige week kwam Joop Gall naar ons toe met de boodschap dat hij ons nodig had. Nou prima, dan zijn we beschikbaar en staan we er uiteraard.”

Tien jaar bij Spakenburg

“In meerdere periodes speel ik nu tien seizoenen bij Spakenburg en dacht alles wel meegemaakt te hebben, behalve het spelen van nacompetitie. Dat is voor mij dus ook nieuw, maar ik probeer een positieve bijdrage te leveren en zo wedstrijden over de streep te trekken. De komende vier wedstrijden moeten we laten zien dat we in de Tweede Divisie thuishoren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD