donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAmerzgiou speelt gelijk met DOVO: 'We moeten ons schamen'

Amerzgiou speelt gelijk met DOVO: ‘We moeten ons schamen’

DOVO wist zaterdagmiddag op het eigen sportpark in de slotfase tegen ONS Sneek alsnog één punt te pakken (3-3). Salim Amerzgiou kon daar na afloop echter niet blij mee zijn omdat er naar zijn zeggen veel meer in had gezeten tegen de ploeg uit Friesland. 

Schamen
DOVO kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0, maar zag dit als sneeuw voor de zon verdwijnen tegen ONS Sneek. Het was te danken aan een treffer van Leon Toonen dat de ploeg uit Veenendaal na negentig minuten spelen niet met lege handen stond. ,,We moeten ons schamen. We speelden echt zo goed, creëerden kansen, hadden veel de bal en er leek niets aan de hand”, aldus Salim Amerzgiou tegenover de Veenendaalse Krant.

Niet blij met punt
Amerzgiou kon niet blij zijn met de puntendeling, ook niet terwijl DOVO op weg leek naar een nederlaag op het eigen sportpark.  ,,Dit voelt als verlies. Ik ben totaal niet blij met dit punt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD