maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAmbitieuze Mo Adouch(FC Lisse) gaat voetbalgrenzen verkennen

Ambitieuze Mo Adouch(FC Lisse) gaat voetbalgrenzen verkennen

De pas 22-jarige Mo Adouch maakt al vijf seizoenen deel uit van de A-selectie van 3e Divisionist FC Lisse. Als trainer kun je alleen maar blij zijn met een speler als Mo Adouch.
Een speler die fanatiek en leergierig is en op meerdere posities inzetbaar.

Maar Mo wil het volgend seizoen toch eens gaan kijken waar zijn voetbalgrenzen liggen, zo staat te lezen op de clubsite, vandaar dat hij zijn vertrek heeft aangekondigd op zoek naar een mooie club waar hij zich verder kan ontplooien en meer speelminuten kan maken.

In het seizoen 2017-2018 werd Mo doorgeschoven van J O19 naar de senioren; zijn eerste speelminuten maakte hij op 10 februari 2018 in het thuistreffen tegen TEC; enkele maanden later (24 april 2018) veroverde hij zijn eerste basisplaats op Sportpark ter Specke tegen de Treffers, waarbij Mo het een enorme eer vond om samen te mogen spelen met Martin van Eeuwijk. Ooit was Adouch op stage bij AZ; volgend seizoen wacht hem een nieuwe uitdaging.

Herman van Diejen

 

 

.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD