zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagAmbitieus Quick Boys wil bij eerste vijf eindigen

Ambitieus Quick Boys wil bij eerste vijf eindigen

Quick Boys droomt na haar promotie naar de Derde Divisie reeds van hogere ambities. Voor komend seizoen is de doelstelling op een eindklassering bij de eerste vijf gesteld, zodat er dus gelijk gestreden kan worden nieuwe promotie. Het uiteindelijke doel is tenslotte ook om weer mee te doen in de top van het amateurvoetbal, waar Quick Boys sinds de invoering van de Topklasse al van verwijderd is gebleven.

Te grote club

“Quick Boys is als club te groot om weg te lopen voor haar ambities. Het past niet bij ons om te zeggen: we gaan voor handhaving. Daarbij is de selectie voor een groot deel in tact gebleven”, legt technisch manager Gert Aandewiel (foto) uit aan TweedeDivisie.org.

Stiekem meer

Trainer Jan Zoutman vult de technische beleidsbepaler aan. “Eigenlijk hoort Quick Boys in de Tweede Divisie. We willen zo hoog mogelijk eindigen en hebben dat geformuleerd als eindigen bij de bovenste vijf. En wie weet – als alles goed valt – zullen we niet nalaten om stiekem meer te willen bereiken.” Quick Boys is maandag begonnen aan de voorbereiding, op zaterdag 13 augustus wordt de competitie geopend met een uitwedstrijd bij FC Lisse. Daarna wacht de kraker in de KNVB Beker tegen IJsselmeervogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD