donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zaterdag'Als ze Larsson brengen, weet je dat je het goed hebt gedaan'

‘Als ze Larsson brengen, weet je dat je het goed hebt gedaan’

IJsselmeervogels-trainer Sandor van der Heide glunderde na de knappe prestatie van zijn ploeg van trots: “Als ze Sam Larsson brengen, dan weet je dat je het goed hebt gedaan”, merkte de Fries fijntjes op na de nipte nederlaag tegen sc Heerenveen in de KNVB Beker. Pas vlak voor tijd wist de nummer vier van de Eredivisie het enige doelpunt te produceren.

Tactiek pakte exact zo uit

Van der Heide vervolgt tegenover TweedeDivisie.org: “Heerenveen werd niet echt gevaarlijk en in de tweede helft werd het zelfs echt een leuke wedstrijd. Maar dan heb je ook nog net even geluk nodig dat een afstandsschot van ons nog wordt aangeraakt en erin valt. Onze tactiek pakte exact zo uit zoals we graag wilden. Even dachten we voor de wedstrijd nog even dat ze toch met drie verdedigers zouden starten, maar dat bleek niet zo te zijn.”

Laten zien waar we toe in staat zijn

De trotse coach is niet zo beducht voor een terugslag komende zaterdag tegen SteDoCo: “Nu is het even balen, maar daar moeten we niet in blijven hangen. Integendeel, we staan er conditioneel goed op en hebben laten zien waar we toe in staat zijn, want Heerenveen heeft echt een hele goede ploeg.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD