Volg ons

Almere City FC

Almere City wint van concurrent FC Volendam en pakt ticket voor play-offs

Almere City wint van concurrent FC Volendam en pakt ticket voor play-offs

Almere City is er in geslaagd om zich te plaatsen voor het toetje van de Jupiler League. De ploeg wist thuis af te rekenen met concurrent FC Volendam (2-0).

Weinig kansen
FC Volendam moest winnen in Almere om zich alsnog te plaatsen voor de play-offs. De ploegen begonnen nerveus aan de wedstrijd en dat resulteerde in een eerste helft zonder echt veel kansen. Net voor de pauze kreeg Almere City de grootste kans tot op dat moment, Van de Water schoot echter voorlangs het doel van sluitpost Verhulst.

Van de Water
Na 77 minuten spelen gebeurde waar alles en iedereen van Volendam vooraf voor vreesde, een achterstand. Van de Water was nu wel trefzeker, hij plaatste de bal in de rechterhoek van een afstand van ongeveer achttien meter (1-0). Zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd bepaalde Tom Overtoom de eindstand op 2-0 waardoor voor Almere City het seizoen nog niet ten einde is.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC