Volg ons

Almere City FC

Almere City voegt extra kwaliteitsimpuls toe aan selectie met aanvaller Hunte

Almere City voegt extra kwaliteitsimpuls toe aan selectie met aanvaller Hunte

Lijstaanvoerder Almere City heeft wederom een versterking binnen weten te halen. De club wist vleugelaanvaller Torino Hunte te strikken,die volgens technisch directeur Robert Maaskant een extra kwaliteitsimpuls kan zijn voor de huidige spelersgroep, meldt de vereniging op de officiële website. 

Ambities
,,Ondanks dat we er op de ranglijst fantastisch voor staan, wilden we nog een extra kwaliteitsimpuls aan de selectie geven. Dat hebben we gedaan door Torino Hunte voor twee jaar vast te leggen. Torino heeft bij VVV-Venlo bewezen dat hij een prima Eredivisie-speler is. Hij kan ons zeker helpen bij het verwezenlijken van onze ambities”, aldus Maaskant over de nieuwste aanwinst van de selectie.

VVV-Venlo
Hunte (27) plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij Amere City. In 2013 maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal in dienst van FC Eindhoven. Vervolgens maakte hij in 2015 de overstap naar VVV-Venlo waar hij zich wist te ontwikkelen tot basisspeler. In het voorgaande seizoen was hij goed voor 32 wedstrijden in de Eredivisie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC