Volg ons

Eerste Divisie

Almere City verslaat MVV ook in return en wacht tweeluik met Roda JC

Almere City verslaat MVV ook in return en wacht tweeluik met Roda JC

Almere City FC heeft zich geplaatst voor de halve finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Nadat de Almeerders in Maastricht al met 1-3 wonnen, eindigde ook het thuisduel in een zege voor de ploeg van coach Jack de Gier.

Toch leek het nog knap spannend te worden in het Yanmar stadion. Christophe Janssens opende al vroeg de score voor MVV: 0-1. Op slag van rust bewees Silvester van der Water zijn ploeg echter een belangrijke dienst door knap de 1-1 te maken. Van der Water, in de belangstelling van verschillende clubs, was één van de uitblinkers aan Almeerse zijde.

Vlak na rust kreeg MVV nieuwe hoop, toen Jonathan Okita bij een scrimmage uit een hoekschop met de hak de 1-2 binnentikte. Maar juist toen MVV dacht aan een alles-of-niets offensief, maakte Sherjill MacDonald een einde aan de spanning door zowel de 2-2 als de 3-2 voor City FC te maken. Almere City treft in de halve finale vrijwel zeker Roda JC.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie