dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCAlmere City FC verlengt met Damon Mirani

Almere City FC verlengt met Damon Mirani

Almere City FC heeft het contract met Damon Mirani opengebroken en verlengt. De 20-jarige verdediger tekende bij tot de zomer van 2019. ,,Daar ben ik ontzettend blij mee. Het vertrouwen voelt goed en ik heb hier de mogelijkheid om mij te blijven ontwikkelen”, stelt Mirani op de clubsite.

,,Ik had bij mijn komst naar deze club niet verwacht dat het zo snel zou gaan. In de voorbereiding raakte Lars Nieuwpoort geblesseerd en ik heb toen mijn kans gegrepen. Sindsdien heb ik er steevast in gestaan.” Over zijn ontwikkeling is hij dan ook tevreden: ,,Mijn spel wordt steeds stabieler. Natuurlijk kunnen er altijd dingen beter. Zo wil ik nog meer initiatief tonen en situaties beter herkennen. Al is dat ook een kwestie van ervaring.”

Binnen de club is tevredenheid dat de jonge verdediger, overgenomen uit de jeugdopleiding van Ajax, langer behouden blijft: ,,Met het openbreken van het contract van Damon toont de club haar ambitie om een vaste kern spelers voor langere termijn aan de club te binden en daarmee een volgende sportieve stap mogelijk te maken”, stelt algemeen directeur John Bes.

Foto: OrangePictures

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD