Volg ons

Almere City FC

Almere City FC verlengt met Damon Mirani

Almere City FC verlengt met Damon Mirani

Almere City FC heeft het contract met Damon Mirani opengebroken en verlengt. De 20-jarige verdediger tekende bij tot de zomer van 2019. ,,Daar ben ik ontzettend blij mee. Het vertrouwen voelt goed en ik heb hier de mogelijkheid om mij te blijven ontwikkelen”, stelt Mirani op de clubsite.

,,Ik had bij mijn komst naar deze club niet verwacht dat het zo snel zou gaan. In de voorbereiding raakte Lars Nieuwpoort geblesseerd en ik heb toen mijn kans gegrepen. Sindsdien heb ik er steevast in gestaan.” Over zijn ontwikkeling is hij dan ook tevreden: ,,Mijn spel wordt steeds stabieler. Natuurlijk kunnen er altijd dingen beter. Zo wil ik nog meer initiatief tonen en situaties beter herkennen. Al is dat ook een kwestie van ervaring.”

Binnen de club is tevredenheid dat de jonge verdediger, overgenomen uit de jeugdopleiding van Ajax, langer behouden blijft: ,,Met het openbreken van het contract van Damon toont de club haar ambitie om een vaste kern spelers voor langere termijn aan de club te binden en daarmee een volgende sportieve stap mogelijk te maken”, stelt algemeen directeur John Bes.

Foto: OrangePictures

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Almere City FC