dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCAlmere City strikt recordhouder van Jong PSV

Almere City strikt recordhouder van Jong PSV

Bram van Vlerken zal komend seizoen het shirt dragen van Almere City. De rechtsback, die over komt van PSV, staat bij laatstgenoemde club te boek als recordhouder met de meest gespeelde wedstrijden in dienst van het beloftenteam, meldt de club uit Almere op de officiële website.

Jong PSV
De 22-jarige verdediger maakte in 2013 de overstap van de jeugdopleiding van Helmond Sport naar PSV. Hij kwam in het elftal van Jong PSV tot 91 wedstrijden. Op 28 februari 2014 maakte hij zijn debuut in een wedstrijd tegen Almere City FC.

Jarenlange ervaring
Technisch directeur Robert Maaskant gaf tekst en uitleg over het aantrekken van de talentvolle verdediger. ,,Bram heeft al jarenlange ervaring op Eerste Divisie-niveau en is desondanks pas 22 jaar. Het is een speler met een enorm potentieel en een goede drive. Hij past uitstekend in het profiel dat wij voor ogen hebben op de rechtsback-positie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD