dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCAlmere City strikt FC Emmen-speler Youri Loen en talentvolle spits

Almere City strikt FC Emmen-speler Youri Loen en talentvolle spits

Hoewel hij met FC Emmen naar de Eredivisie promoveerde, voetbalt Youri Loen komend seizoen voor Almere City FC. De Almeerders strikten ook de talentvolle Stijn Meijer.

Loen
Loen tekent voor twee seizoenen in het Yanmar stadion. Hij speelde eerder voor onder meer NEC, FC Dordrecht, Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard. ,,Almere City FC wilde mij heel graag hebben en handelde snel. Dat gaf een erg goed gevoel”, zegt Loen (27) op de clubsite. ,,De ambities van de club spreken mij aan. Ik verwacht een mooi seizoen, waarin we het hopelijk nog een stap beter gaan doen dan afgelopen jaar. Mijn doel is om belangrijk te worden voor de ploeg en gezamenlijk de clubdoelstelling te halen.”

Meijer
De Almeerders leggen bovendien Stijn Meijer vast, die overkomt van Willem II. De 18-jarige aanvaller tekent eveneens voor twee seizoenen en was zeer trefzeker in Tilburg en eerder voor FC Twente. ,,De ambities en kernwaarden van Almere City FC spreken mij enorm aan. Jong, eigenwijs en ambitieus. Dat eigenwijze heb ik ook wel een beetje”, glimlacht hij. ,,Mijn doel voor dit seizoen is om zoveel mogelijk minuten te gaan maken in het eerste elftal en belangrijk te zijn voor het team. Het liefst met goals natuurlijk.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD