dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCAlmere City huurt verdediger Seck van AS Roma

Almere City huurt verdediger Seck van AS Roma

Almere City kan komend seizoen gebruik maken van de diensten van Moustapha Seck. De verdediger komt op huurbasis over van AS Roma, meldt de club uit de Eerste Divisie op de officiële website.

Europa League
De verdediger staat sinds 2016 onder contract bij de Italiaanse club. In december 2016 maakte hij zijn officiële debuut voor AS Roma in de Europa League-wedstrijd tegen Astra. Eerder kwam hij op huurbasis uit voor Carpi FC, Empoli en Novara Calcio. Op jonge leeftijd werd hij ontdekt door de jeugdopleiding van Barcelona. Na acht seizoenen bij de Spaanse grootmacht stapte hij over naar Lazio Roma.

Wensenlijst Santoni
Robert Maaskant toonde zijn tevredenheid over de nieuwe aanwinst op de officiële website van Almere City. De komst van het talent bleek vooral op voorspraak van de nieuwe hoofdtrainer Michele Santoni te zijn.  ,,Michele heeft in Italië al eerder met Moustapha gewerkt en hij stond bovenaan zijn wensenlijst. Ongeveer een maand geleden hebben wij samen een presentatie gegeven aan het management van AS Roma over de ambities van Almere City FC. Mede dankzij de doortastendheid van Michele plukken wij daar nu de eerste vruchten van.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD