Volg ons

Almere City FC

Almere City FC wacht flinke metamorfose

Almere City FC wacht flinke metamorfose

Almere City neemt komende zomer afscheid van Paul Quasten, Rick ten Voorde, Abdel Metalsi, Dyllan Lanser en Jasper Waalkens. Dat vertelde City-trainer Jack de Gier aan Almere Vandaag: ,,En als we nieuwe spelers halen moeten het minimaal top 5-Jupiler League-spelers zijn.”

Naast het genoemde vijftal raakt de club in ieder geval ook Lars Nieuwpoort kwijt. Hij vertrekt transfervrij naar De Graafschap. ,,Daarnaast is er vraag naar Soufyan Ahannach, maar die heeft nog een contract en dus zal er een transfersom betaald moeten worden. Als dat concreet wordt zal hij gaan. Verder verwacht ik niet dat er nog jongens weg zullen gaan”, aldus De Gier.

In de zoektocht naar vervangers kijken de Almeerders ook nadrukkelijk naar het karakter van mogelijke versterkingen: ,,Zoals gezegd ze moeten direct een versterking zijn en bij voorkeur met een bepaalde winnaarsmentaliteit. We hebben dit seizoen te veel doelpunten tegen gekregen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC