Volg ons
Ole Tobiasen Sparta

Eerste Divisie

Almere City FC niet opgewassen tegen Jong FC Utrecht

Almere City FC niet opgewassen tegen Jong FC Utrecht

Ook zonder de ontslagen Robert Molenaar presteert Almere City even matig. De Almeerders gingen onderuit bij Jong FC Utrecht: 2-0.

De beloften uit de Domstad, met Vaclav Cerny in de basis, namen al vroeg een voorsprong. Het was de Tsjechische aanvaller die na een steekpass kon scoren. De ploeg van Ole Tobiasen werd maar spaarzaam gevaarlijk op Zoudenbalch. De grootste kans voor rust was voor Thomas Verheydt, maar de van een blessure teruggekeerde spits schoot een grote kans hoog over.

Na rust kreeg ook Torino Hunte een grote kans, maar zijn schot ging via een Utrechts been naast. Tobiasen bracht onder meer FC Utrecht-huurling Nick Venema in, maar het was Jong FC Utrecht dat kort daarna scoorde. Issah Abass schoot halverwege de tweede helft de 2-0 tegen de touwen. Het werd vlak voor tijd nog erger voor de Almeerders, toen Odysseus Velanas op aangeven van Cerny de 3-0 maakte. In blessuretijd gaf Venema de score een iets draaglijker aanzien door de 3-1 te maken, maar het kon de nederlaag niet voorkomen.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie