maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCAlmere City FC huurt verdediger Kvida van PEC Zwolle

Almere City FC huurt verdediger Kvida van PEC Zwolle

Almere City FC huurt komend seizoen Josef Kvída van PEC Zwolle. De 20-jarige verdediger kan zowel centraal als aan de linkerkant spelen.

Gretig
De Tsjechisch jeugdinternational stelt op de clubsite van de Almeerders: ,,De club wilde mij graag hebben en voor mij is dit een mogelijkheid om mezelf te bewijzen. Ik heb al met trainer Jack de Gier gesproken. Hij is blij dat ik er ben en dat geldt ook voor mij. Ik hoop hier goede wedstrijden te gaan spelen en met het team zoveel mogelijk duels te winnen.”

Fysiek sterk
Trainer Jack de Gier is content met de extra defensieve kracht in zijn selectie: ,,We waren al een tijdje op zoek naar een linksbenige verdediger en Josef stond bovenaan ons lijstje. Hij is een fysiek sterke verdediger en past precies in het profiel van het type speler dat we zochten. Ik ben blij dat het is gelukt om hem te halen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD