Volg ons

Hoofdklasse

Almeida (ASWH) komt terug op zijn besluit en vervolgt zijn carrière bij hoofdklasser IFC

Almeida (ASWH) komt terug op zijn besluit en vervolgt zijn carrière bij hoofdklasser IFC

IFC Ambacht kan komend seizoen een beroep doen op de ervaren David Almeida. De rechtsback gaf eerder aan te stoppen met zijn actieve voetbalcarrière maar kwam daar alsnog op terug, meldt de hoofdklasser op de officiële website.

Dit seizoen maakte de verdediger (35) deel uit van de selectie van het in de Tweede Divisie acterende ASWH. Hij besloot eerder zijn voetbalschoenen op te bergen, maar koos er alsnog voor om aan te sluiten bij IFC. Op de zaterdag zal hij aan de slag zijn als jeugdtrainer van zijn zoon die actief is bij Barendrecht en op de zondagen zal hij dus tussen de lijnen verschijnen in dienst van zijn nieuwe club.

Almeida krijgt bij IFC te maken met zijn voormalige trainer Jack van de Berg en met een aantal spelers waarmee hij in het verleden ook al actief was. Dit zijn onder andere Rombouts, Van Eijken en Sonmez.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse