maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAlje Wiltenburg vertrekt bij OFC

Alje Wiltenburg vertrekt bij OFC

Alje Wiltenburg vertrekt na dit seizoen bij OFC. De creatieve middenvelder verkast naar derdeklasser Olympia Haarlem, meldt Het Amsterdamsche Voetbal.nl

In Haarlem treft Wiltenburg weer Barry Tjeertes, die bij OFC eerder assistent-trainer was. In de keuze voor de derdeklasser speelt sterk mee dat de oud-speler van De Dijk bij de Haarlemmers een rol in de jeugdopleiding kan gaan vervullen: ,,In december belde Barry me en zei dat hij misschien iets leuks voor me had. Bij Olympia Haarlem was een plek als technisch jeugd coördinator en ik hoop in de loop van de tijd ook TC2 te gaan halen. Die opleiding is lastig te combineren met zelf op hoog niveau voetballen. En als ik zelf stop met voetballen, wil ik in de voetballerij blijven. Dan heb je die papieren gewoon nodig.”

,,Ik heb een hele mooie tijd gehad bij OFC en had er zo nog een paar jaar kunnen spelen, maar dit was voor mij gewoon een hele mooie kans”, besluit hij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD