Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels Philip den Hartog Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Ali Akla debuteert in voorselectie van Irak

Ali Akla debuteert in voorselectie van Irak

Ali Akla is opgenomen in de voorselectie van het nationale elftal van Irak. Dat meldt zijn club IJsselmeervogels op de website. Het is voor het eerst dat Akla een serieuze kans maakt om daadwerkelijk voor het A-elftal van Irak opgeroepen te worden.

Interlands met Irak

Irak speelt eind maart twee wedstrijden in het kader van de WK kwalificatie. In Iran speelt Irak op 23 maart tegen Australië en op 28 maart treedt Irak aan tegen Saoedi-Arabië, waar trainer Bert van Marwijk momenteel bondscoach is. De kans dat Irak zich overigens weet te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland van 2018 is nihil. Irak staat halverwege de poulefase voorlaatste, met slechts drie punten. Saoedi-Arabië staat bovenaan.

Interlanddebuut

Mocht bondscoach Radhi Shenaishil Akla daadwerkelijk oproepen voor deze interlands, dan kan de aanvaller van IJsselmeervogels dus zijn interlanddebuut maken. Akla moet dan wel eerst opgenomen worden in de definitieve selectie van Irak. Hij mist in dat geval de wedstrijd tegen VVOG op 25 maart. Overigens werkte Akla al wel eens een trainingsstage af bij het Olympisch elftal van Irak.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag